Tøjprøvning med Xtreme

Som i nok har hørt har vi ved årsskiftet skiftet tøjleverandør, fra Verge/Campione til Xtreme, som vi tidligere har været glade for. Vi har dog på grund af Corona ikke kunnet arrangere en tøjprøvning med den nye leverandør og derfor har det indtil nu ikke været muligt at bestille klubtøj.

Men nu kan vi, med de seneste regler for forsamling i kommunens lokaler, heldigvis samles på Græstedgård 50 personer ad gangen.
Derfor inviteres alle medlemmer til tøjaften i vores sædvanlige lokale d.31 maj i to hold hhv. kl. 16:30 eller 18:30. Du skal tilmelde dig en af aktiviteterne på denne dag i Appen ‘Min Forenien’.

Der er max deltager antal – så der gælder først til mølle.
Der vil kun være indgang ad glasdørene i gavlen på bygningen, trappen vil være afspærret, for at vi kan holde vores egen ‘boble’ i kælderen. Husk at bære mundbind / visir.

I samme anledning vil klubben godt kompensere medlemmerne for forsinkelse af tøj og aflysning af arrangementer i 2020 ved at give rabat på kr. 300,- fra det første tøjkøb hos Xtreme, gældende for de medlemmer der har betalt kontingent i både 2020 og 2021.

Nye Sponsorer på tøjet

Tøjaften d.31. maj i lokalert i kælderen på Græstedgård


På grund af Corona situationen er der stadig visse retningslinjer vi som idrætsklub skal indfri:

  • Vi må max samles 50 personer indendørs ad gangen
  • Alle deltagere skal have Corona-pas eller en negativ Coronatest ( max 72 timer gammel )
  • Alle deltagere skal bære mundbind, så længe vi står op
  • Ingen må møde op med symptomer på sygdom

Derfor kommer tøjprøvningen til at foregå således: Vi opretter to aktiviteter i appen med begrænset antal deltagere, hhv kl 16:30 til 18:00 og 18:30 til 20:00. Således kan du tilmelde dig det tidspunkt der passer bedst på denne dag. Det er vigtigt at du overholder disse mødetider at du kan kun møde frem hvis du først er tilmeldt.
Og det er en rigtig god ide at prioritere at møde frem – Xtreme er et nyt tøjmærke og du kan ikke regne med at størrelserne er de samme som vi har være vant til fra Campione. Desuden har Xtreme hjemme i Odense og kommer ikke en anden aften i nær fremtid.


Så, hvad gør du nu ?


  1. Afventer at der i Klub-appen bliver oprettet aktiviteten TøjprøvningDen er tilgængelig nu
  2. Tilmelder dig på det tidspunkt der passer dig – først til mølle
  3. Hvis du ikke allerede har Corona-Pas – skal du max 72 timer før bliver Corona testet
  4. Møder op på Græstedgård d.31. med bevis på gyldig Corona-pas / test-bevis og mundbind
  5. Prøver tøj – evt noterer størrelse osv…
  6. Bestiller tøj i Xtreme’s web shop – efter de anvisninger du får på aftenen