Æresmedlem Vagn Nielsen er gået bort

Kære cykelvenner

Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Vagn Nielsen, æresmedlem og med til at stifte Ølstykke Cykle Klub i 1977, den 6. april 2024 er gået bort efter kort tids sygdom.

Vagn var den rolige nestor, der har taget imod mange af os i klubben. Han kunne være lidt krævende i forhold til ens indsats, og i sine mange gode år var han på ingen måde sen til at lægge lidt ekstra kilometer på en i forvejen hård rute, idet han stille meddelte ”vi tager lige en sløjfe”.

Deltagelse i cykelløb gjorde Vagn på landevejen startende i 50érne, med kørsel i B klassen i 60érne, hvorefter arbejde og familie tog mere af tiden, men han fortsatte med at cykle, og har cyklet flere veteran VM i Østrig.

Vagn nåede også at deltage i klubbens årlige tur til Sydfrankrig, og han og hustru Grete kørte naturligvis selv derned. Vagn var ikke dyr i vand på selv de lange ture, så han kunne godt være lidt dehydreret når vi kom hjem. Det blev der hurtigt rådet bod på, men det var måske ikke lige på den måde de professionelle klarer væskebalancen..

Vagn har været med helt fra klubbens start i ‘77, med medlemsnummer 26 og har været et forbillede for os, der har været så heldige at træne og være på ture med Vagn. De senere år kunne Vagn ikke cykle med klubben, men han var med til sociale arrangementer, og han passede sin Grete til det sidste.

Vagn bisættes fra Gammel Ølstykke kirke tirsdag den 23. april kl. 13. Man er velkommen til bisættelsen, og ikke mindst til at cykle lidt foran rustvognen, når Vagn køres bort, og så skal man give møde ved kirken senest kl. 13.20, så vi kan aftale nærmere med føreren af rustvognen. Vi møder selvfølgelig i tøj fra klubben.

Vagn blev 86 år

Æret være Vagns minde.