Klubmesterskab / Enkeltstart 2023 – AFLYST

På grund af for lille tilslutning aflyser vi klubmesterskabet 2023


Det er blevet tid til at melde sig til klubbens eget mesterskab, som afholdes søndag d. 24 September

Vi genoptager klubbens eget lille mesterskab, hvor du kan komme og dyste med dine holdkammerater i de tre niveauer/klasser vi plejer: A, B og C/O

Mesterskabet afvikles som enkeltstart på 11,2 km med start og mål på Dildalvej. Ruten går via Skenkelsø og Vinge, forbi Topsøe til Sundbylille videre mod Jørlunde og hjem ad A6 og Dildalvej. Se kortet, nederst.

Tidstagning er som altid Dogme / Håndholdt og ruten bliver gennemkørt en gang inden løbet som opvarmning så ingen er i tvivl om ruten. Vejvisere vil være tilstede efter behov.
Men husk – færdselsregler på ruten skal overholdes vi har ikke tilladelse til at afspærre trafikken. Posterne vi opstiller er udelukkende til vejvisning og advarsel. Deltagelse sker på eget ansvar.

Tilmelding til mesterskabet sker i Klub-Appen. Se dig godt for der er tre aktiviteter på samme tid denne søndag – det er for at du skal tilmelde dig det niveau du vil dyste på: A, B eller C/O. Tilmeldingen lukker Torsdag og fredag bliver start tiderne lagt ud på denne side så du kan se hvornår du bliver sendt afsted.

Tidsplan for dagen:

  • 09:45 Indskrivning / registrering ved start/mål
  • 10:00 Afgang på opvarmningsrunden
  • 10:30 Første rytter sendes afsted
  • Ca. 11:30 alle ryttere er nu sendt ud på ruten
  • 12:00 Afslutning oprydning
  • 13:00 Vi mødes på Græstedgård til kåring af de 3 vindere
    Herefter frokost for alle medlemmer – husk separat tilmelding