Generel om træning under Corona

  1. Vi kører i grupper på max ryttere og der skal holdes en afstand på min. 2 meter mellem deltagere.Dette har hvert medlem medansvar for bliver overholdt.
  2. Vi skal begrænse tiden vi er sammen, derfor må du tidligst møde op 5 minutter før. Vi kører præcis på det aftalte afgangstidpunkt og der vil ikke være mulighed for at stoppe for snøfler, romkugler eller lign. Desuden skal du køre direkte hjem/afhentes så snart turen er færdig, dvs. der ikke er mulighed for hyggesnak.
  3. Du skal være frisk for alle sygdomssymptomer, selv mindre gener som sløj, ondt i hovedet, ondt i maven, muskel- og ledsmerter, snue m.m. Man kommer først til træning igen når man har værest symptomfri i 48 timer.Desuden må du ikke tilhøre en højrisikogruppe.
  4. På transportstykker til spor skal der køres på én række med lidt større afstand. Ved stop fastholdes denne afstand.På strækninger hvor pulsen kommer op skal afstanden mellem deltagere øges.
  5. Du skal medbringe dit eget udstyr (slange, dækjern og pumpe), ligesom instruktører ikke kan hjælpe med reparation af cykel. (Gælder ikke for børnehold)
  6. Kaptajnen har mulighed for at afvise medlemmer eller flytte medlemmer til andre hold/grupper.Kaptajnens instruktioner skal respekteres.

Se DGI’s desuden retningslinjer om brug af mundbinf ved idrætsaktiviteter her
o
g om cykel træning under Corona her