T-Holdet

Velkommen til T-holdet :)


Så tager vi hul på vores 2. sæson med et rent dame hold, og vi glæder os til at komme ud og rulle på vejene igen.

T-holdet er vi ikke så fokuseret hvor hurtigt vi kører, gennemsnitshastighed og topfart er ikke et fokusområde. På T-holdet er sammenholdet, glæden ved at cykle og det høje humør, der hvor vi har vores styrke. Fra sæsonstart vil vi have fokus på sikkerhed og kørerteknik, vi vil sikre at alle kører efter det samme regelsæt for alles sikkerhed. Vi kommer til at starte ud med kortere ture alt efter formåen, vil vi sørge for at vi ikke kommer alt for langt væk fra Ølstykke, hvis benene skulle blive trætte.

En ting er sikkert vi kører ud sammen, og kommer hjem sammen. Vi skal nu nok få lidt sved på panden og langsomt få bygget cykelformen op så vi kan give os ud på lidt længere turer og få lidt fart i cyklerne i løbet af sæsonen.

Som sidste år vil vi også tilbyde at herre fra C-holdet kan koble sig på, det alene for at vi som et lidt større flok får en bedre træning. Der køres stadig væk efter T-holdet formåen, herrerne er kun med som hjælp :)

Det primære vi i vores træningspas om tirsdagen vil lægge vægt på er flg.

·         Sikkerhed
·         Kørerteknik
·         Holdkørsel


Vi vil også benyttes os af muligheden for at lave lidt bakketræning om torsdagen frem imod klubturen til Hallandsåsen, her vil vi kører ud sammen med B & C-holdet, men vi vil selvfølgelig holde vores eget tempo. Bakketræning er en super mulighed for at få styrket sin cykleform, så vi håber at i også vil køre med der.

Glæder os til at se dig på landevejen

Dorte og Connie