En times spinning på et ØCK hold hver tirsdag med Kristian i GVK fra kl. 19.10-20.10
Opstart vil være fra tirsdag den 7/1-2020. Dit medlemsskab vil dog være gældende fra den 1/1-2020 og gælde i et halvt år. Du vil kunne benytte hele GVK hvor der er rigtig mange holdtræninger, et meget stort træningscenter samt mulighed for at benytte svømmehallen på bestemte tider. Læs evt. mere på deres hjemmeside www.gvk-jgi.dk

Spinning3_1.jpgEt medlemsskab koster 700 kr. for et halvt år og er du 60 + eller førtidspensionist koster det 450 kr. Klubben giver tilskud på kr. 200,- ved henvendelse til kasseren.
Der er plads til 28 personer på en spinningstime. Meld dig til her på siden og skriv om du i forvejen er medlem af GVK. Hvis du allerede er medlem af GVK behøver du nu ikke gøre mere.

Er du ikke medlem af GVK i forvejen skal du nu også følge dette her:

  1. Melde dig ind i GVK, da det er en særskilt aftale vi har lavet med dem, så du skal gå ind på det her link og skrive dig op.
     
  2. Når du har gjort det, tager du over i GVK's reception i deres åbningstider, og fortæller at du kommer fra ØCK, og at du skal meldes ind fra den 1/1-2020, og at du har udfyldt dine oplysninger på deres hjemmeside. Så skal du betale for det halve år samt depositum for adgangsnøglen.
     
  3. Når du så er meldt ind skal du huske at tilmelde dig de holdtræninger du gerne vil deltage på, du kan tilmelde dig 14 dage før holdet er, (de bliver frigivet ved midnat op til de 14 dage før), du kan maks have 6 bookinger på 14 dage, dette er, så der ikke er personer der bare booker sig på alle hold, og så ikke møder op. 

Link til GVK holdbooking her

Ring eller skriv til Malene hvis I har spørgsmål eller spørg i GVK. 

Tilmelding

Påkrævet
Påkrævet

Ingen "Spinning vinter 2019-20" indtastninger kan findes