Gruppen Timo (C-Hold)

Mødested: Ølstykke Station
Mødetid: Tirsdag og Torsdag fra kl 17:30-19:30.
Afstand: 30-50 km
Niveau: omkring 24 km/h
Kontakt: SMS til Timo: 21768875 

Send en SMS til Timo for tilmelding eller skriv en besked til ham herunder. Husk du må ikke møde op før du har fået 'OK' fra Timo at du er optaget i gruppen.

Indlæser Samtale

Fra Kaptajnerne:
så er tiden kommet til at vi igen må cykle i mindre grupper. i den forbindelse er det blevet besluttet at starte C-Holdet op igen under ledelse af Jens Kirkegaard og Timo Hansen. Vi tænker at C-Holdet, dels skal ses som springbrættet til at køre på de andre hold men også som holdet hvor vi ikke kører hurtigere end at vi kan snakke og have det hyggeligt sammen under kørslen. På C-holdet vil vi fokuserer på den grundliggende teori og praksis for at køre sikkert som hold. Vi gennemgår de nødvendige kommandoer og håndsignaler for at vi alle kan køre sammen og så sikkert som muligt.

Vi kører hver Tirsdag og Torsdag fra kl 17:30-19:30. Vi påtænker at kører 30-50 km med et gennemsnit på omkring 24 km/h.  det er vigtigt at alle kan være med. Vi mødes ved Ølstykke station, indtil Corona situationen normaliseres, Vi kører ud sammen og vi kommer hjem sammen. Hastigheden vil blive tilpasset så vi alle får nogle gode ture og stadigt har overskud til at nyde den natur vi kører igennem. Der vil være mulighed for at få råd og vejledning omkring cyklens og dens teknik hvis du skulle have brug for det.
Første gang vi kører bliver Tirsdag d. 19.05.2020 kl 17:30. Der vil være plads til 8 ryttere på holdet da vi Max må kører i grupper på 10 grundet COVID-19. Vi ser gerne at hvis du tilmelder dig, at du har en intention om at deltage så ofte det er dig muligt således at det er de samme 8 tilmeldte der kører hvergang. Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer omkring adfærd og COVID-19.

Tilmelding vil ske efter først til mølle princippet ved at sende en e-mail eller sms til Timo.hansen@hotmail.com eller mobil 21768875. Skriv også gerne lidt om hvormeget erfaring du har med at cykle og cykle i hold.

Mvh Jens og Timo.