Corona Køreplan

I denne 2.fase af genåbningen af Danmark har vi fået lov til at genoptage holdtræning under visse forudsætninger som er opstillet af sundhedsyndighederne.

Bla må vi træne i hold på max 10 ryttere - og fortrinsvis de samme 10. Vi skal holde 1 m afstand og varetage høj hygiejne. Og så skal vi blive hjemme hvis der den mindste tegn på sygdom (snue, ondt i halsen o.lign). Deuden må alle hold ikke starte fra samme sted samtidig. 
 - Se dokumentet fra DCU, nederst på denne side.

I ØCK gør vi på følgende måde for at opfylde de krav der stilles til os:
Vi opretter 4 'trænings-grupper' på 3 trænings niveauer (1xA, 2xB, 1xC).
Man skal være tilmedlt en gruppe for at kunne deltage i hold træningen og man kan kun være tilmeldt én gruppe !
Hver gruppe styres - med hård hånd - af én kaptajn, som har ansvaret for at der er aldrig er over 9 mand + kaptajnen tilstede til hver trænings session.

Her til højre kan du finde kaptajnerne, med en lille beskrivelse af hvor hurtigt gruppen kører og hvorfra de starter træningen og hvilke dage.
Du skal, hvis du vil deltage, altså tilmelde dig direkte til kaptajnen, og du må ikke møde op uden et ok-svar fra kaptajnen at du er 'optaget' i gruppen. ;-)

Disse regler gældende fra 18. Maj og indtil 8. Juni, hvor vi forventer at næste fase af genåbning normaliserer vores træning yderligere.

Skulle du, efter ar have læst her, have lyst til selv at starte en gruppe i klub-regi. kan du kontakte formanden for at få det organiseret.  

Trænings grupper:

Græstedgård
Gjelstensåsen
Stengårdsskolen
Ølstykke Station