• TEP 2015

  TEP 2015

 • Giroen 2012

  Giroen 2012

 • Enkeltstart

  Enkeltstart

 • Fjorden rundt

  Fjorden rundt

 • Anno 2018

  Anno 2018

Nyheder

PEAKPOWER KAN TILBYDE EN RABAT AFTALE PÅ 20% I 2019: BIKEFIT & AEROFIT Grundig gennemgang af position med fokus på effektivitet og skadesforebyggelse. Inkl. 30 min opfølgning 3-4 uger efter fit. Udover bikefit tilbydes også Aerofit og 3D scanninger, sammenligneligt med vindtunnel, til optimering af position på Tri cykel
Vi er to kandidatstuderende, Laus og Amalie, fra DTU, som er i fuld gang med vores speciale. I vores indledende arbejde søger vi cykelryttere, motionister såvel som professionelle, hvorfor vi ville sætte pris på, hvis jeres medlemmer havde lyst til at svare på vores korte spørgeskema..
Spisningen finder sted i Ko-stalden på Græstedgård og for at kunne bestille maden skal vi bruge din tilmelding.
Derved kan man få adagang til medlemslisten, debatten og andre lukkede medlems sider. Debatten er også aktiv nu. Alle brugere er sat op til at modtage en mail ved nye indlæg her.

ØCK's nye hjemmeside

Velkommen til Ølstykke Cykleklub's nye hjemmeside.

Som du kan se har hjemmesiden fået et nyt look. Historien er at vi var nød til at igangsætte en større opdatering af den software der driver hjemmesiden. Den gamle software kunne ikke fornyes og var for fyldt med sikkerheds problemer til st den kunne køre hos vores internetudbyder.

Der er stadig et stykke vej til alt er på plads, og meget der skal flyttes fra det gamle miljø.
Men hold øje med nyhederne de vil blive opdateret her.

Og snart får du en email med logind til debatten og medlemssiderne.

Vh Formanden